Website is online!

De website staat online! Nu bij iedereen in Erpe-Mere het gemeenteblad van januari 2016 in de bus te vinden is, is het ook tijd om de website online te plaatsen. Deze website moet een medium worden om de bewoners van regio Bamburst te informeren over het reilen en zeilen in de gemeente op vlak van inbraken en incidenten in de streek. Dit alles is nog in een zeer vroege fase. Begin volgend jaar starten we met het informeren van de inwoners van het bestaan van deze BIN, en gaan we na welke inwoners interesse hebben in het BIN netwerk. 

De meeste updates zullen verschijnen op de Facebook pagina van BIN Bamburst, maar via deze site blijven ook mensen zonder sociale media op de hoogte.
Alle inhoud op de website is nog volop aan het groeien, zowel qua structuur als inhoud zal je hier dus zeer regelmatig updates vinden.

De oprichting van het BIN netwerk moet uiteraard in samenspraak gebeuren met de gemeente en de lokale politiediensten, zij staan dan ook volledig achter dit idee. Indien jullie interesse hebben aarzel dan zeker niet ons te contacteren via de website of via Facebook. We hebben echt heel veel mensen nodig om alles op te richten en te organiseren.

Hopelijk tot binnenkort!

BIN Bamburst

Horen, zien, melden!

horenzienmelden

Iets verdacht gezien? Bel onmiddellijk 101!

Facebook

Woon je in Burst of Bambrugge? Neem dan zeker een kijkje in onze BIN Bamburst Facebook groep

facebook logo

© 2017 BIN Bamburst. All Rights Reserved. Designed By Creativision